вівторок, 29 жовтня 2019 р.


ІНСТРУКТИВНО-МЕТОДИЧНА НАРАДА
«ОРГАНІЗАЦІЯ ТА ЗМІСТ РОБОТИ З ОБДАРОВАНИМИ ДІТЬМИ У 2019-2020 НАВЧАЛЬНОМУ РОЦІ»

29 жовтня на базі відділу освіти відбулася інструктивно-методична нарада для керівників секцій районного наукового товариства. Головним завданням зібрання було обговорення особливостей проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2019-2020 навчальному році.
Рожко Інна Сергіївна, методист районного методичного кабінету відділу освіти, висвітлила підсумки участі юних науковців Миргородського району у І та ІІ етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України у 2018-2019 н.р. та цільові завдання на 2019-2020 н.р. Вона наголосила, що завдяки реалізації розділу Комплексної програми розвитку освіти Миргородського району на 2016 – 2020 роки «Підтримка роботи з обдарованими і талановитими дітьми та молоддю» у 2018-2019 навчальному році на заохочення й стимулювання обдарованих і талановитих дітей та їх учителів виділено понад 129 тисяч гривень (цінні подарунки для школярів – 81 000 гривень, а грошова винагорода для вчителів-наставників –  48 000 гривень).
На нараді було презентовано захист науково-дослідницької роботи учасником ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт в секції «екологія» «Екологічний стан води на території села Попівки та Великої Грем’ячі Миргородського району Полтавської області» Шевелою Андрієм, учнем 11 класу Попівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, що слугувало прикладом для учасників семінару-початківців.
Родзинкою інструктивно-методичної наради були практичні поради «Як розвинути творче мислення» від Рудич Оксани Олександрівни, практичного психолога Комишнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
По закінченню наради було підбито підсумки й прийнято відповідні рекомендації.










Немає коментарів:

Дописати коментар