середа, 9 жовтня 2019 р.


Семінар-практикум учителів основ здоров’я
9 жовтня 2019 року на базі Дібрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений районний семінар-практикум для учителів основ здоров’я на тему: «Основи здоровя» - фундамент формування в школярів здоровязбережувальної компетентності» у якому взяли участь 16 педагогів із закладів загальної середньої освіти району.

Директор закладу Гуржій Лариса Олександрівна привітала учасників семінару та побажала плідної роботи.
Методист РМК Рожко Інна Сергіївна ознайомила присутніх із планом роботи семінару та налаштувала присутніх на плідну працю.
Перед початком насиченої роботи учасники заходу переглянули мотивуючий анімаційний фільм «Про Песика і Чаплю».
Учителі вдосконалювали свій професіоналізм на уроці основ здоров’я з учнями 7 класу на тему: «Безпека пасажира легкового і вантажного автомобіля. Засоби безпеки легкового автомобіля». Миколаєнко Моніка Сергіївна, учитель основ здоров’я, яка проводила урок, використовувала методи, що ґрунтуються на активній участі всіх учнів та учениць, а саме: робота в групах, обговорення, «мозковий штурм», рольова гра, аналіз життєвих ситуацій, моделювання розв’язання проблем тощо.
Особливе зацікавлення викликала контактно-ресурсна гра «Краще за цукерки» проведена учителе біології Великосорочинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Іщенко Наталією Василівною. Під час гри педагоги отримували задоволення від спілкування, відчули щастя у дрібницях та радість життя.
Усі учасники семінару обмінялися думками, враженнями, висловили захоплення від уроку та гри, побажали вчителю натхнення, здоров’я та невичерпної творчої думки!

















Немає коментарів:

Дописати коментар