вівторок, 19 листопада 2019 р.


Використання інноваційних технологій у вивченні біології

8 листопада 2019 року на базі Кибинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбулося засідання творчої групи вчителів біології району «Використання інноваційних технологій у вивченні біології».
Тепло й гостинно зустріли вчителів директор навчального закладу Лисенко Л. П., педагогічний та учнівський колективи. Учні креативно презентували свою школу. Своїм енергійним виступом вони зарядили позитивом усіх присутніх. Лариса Петрівна долучилася до привітань учнівського колективу та побажала присутнім плідної праці.
Щербина Тетяна Володимирівна, учитель біології запросила на перегляд фрагменту уроку біології у 6 класі «Органи рослин», а Ященко Віта Михайлівна продемонструвала фрагмент уроку у 8 класі «Значення травлення. Система органів травлення». Під час навчальних занять використовувалися цікаві форми, методи, прийоми роботи (дослідницька діяльність, використання ІКТ, гаджетів, робота в групах, гудзики Блума, вікторина, евристична бесіда та інші). Члени творчої групи мали змогу побачити як відбувається впровадження Концепції НУШ в основній школі. Віта Михайлівна та Тетяна Володимирівна показали чудове вміння – володіння мистецтвом слова. Доступно та чітко було викладено програмовий матеріал.
У котрий раз пересвідчуєшся – Кибинська загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів вміє дивувати. Майстер-клас «Лікувальні властивості вощини. Аромотерапія» від Щербини Тетяни Володимирівни був надзвичайно змістовним. Учителі власноруч виготовили свічку із вощини, яка вдома буде нагадувати про корисно і цікаво проведений час. Але не менш захоплюючим був і майстер-клас від Коваленка Ігора Володимировича, учителя основ здоров’я цього ж навчального закладу. Він ознайомив із особливостями використання доповненої реальності на уроках біології, та ознайомив з Інтернет-ресурсами, за допомогою яких це здійснюється.
Завершальним етапом засідання творчої групи вчителів біології стала дискусійна трибуна «Проектуємо план роботи творчої групи на 2019-2020 навчальний рік» і привітанням колег, які поповнили ряди ентузіастів.





















Немає коментарів:

Дописати коментар