середа, 24 жовтня 2018 р.


Бінарний урок як форма реалізації міжпредметних зв’язків та інтеграції знань

         Відповідно до плану роботи районного методичного кабінету відділу освіти на 2018-2019 навчальний рік 3 жовтня на базі Великообухівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум «Бінарний урок як форма реалізації міжпредметних зв’язків та інтеграції знань».
         Скрипник Віталій Іванович, директор закладу, привітав учасників семінару, познайомив із історією Великообухівської школи та побажав плідної роботи.
         Роботу семінару продовжили Іванченко Ірина Юріївна, завідувач РМК та Рожко Інна Сергіївна, методист РМК, демонструючи співпрезентацію «Бінарний урок як форма реалізації міжпредметних зв’язків та інтеграції знань».
         Учителі фізики та хімії району поповнили свою скарбничку педагогічної майстерності шляхом відвідування бінарного уроку у 7 класі «Фізичні тіла. Матеріали. Речовини. Як вивчають речовини. Фізичні властивості речовин», який майстерно провели Зосенко Людмила Дмитрівна, учитель хімії та Зінченко Катерина Іванівна, учитель фізики. Таке поєднання дозволило учням та учителям поринути у захоплюючий та цікавий урок.
         Емоційну атмосферу семінару було створено шляхом проходження квесту «Шевели ніжками, думай мізками». Учасники успішно справилися із завданнями, які очікували їх на станціях (відгадування загадок та ребусів, головоломки, таблиця Менделєєва, складання слів, естафета «Влучний стрілок», конструктор, пазли, прислів’я, знайди пару).
         При підведенні підсумків учасники семінару наголосили на тому, що метою повної загальної середньої освіти є різнобічний розвиток, виховання і соціалізація особистості, яка здатна до життя в суспільстві та цивілізованої взаємодії з природою, має прагнення до самовдосконалення і навчання впродовж життя, готова до свідомого життєвого вибору та самореалізації, що відповідає меті Нової української школи.









Немає коментарів:

Дописати коментар