субота, 3 листопада 2018 р.


Шляхи вдосконалення роботи з обдарованими учнями

25 жовтня на базі відділу освіти відбулася нарада-семінар керівників секцій районного наукового товариства. Головним завданням зібрання було обговорення особливостей проведення Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України у 2018-2019 навчальному році. У нараді взяли участь представники 11 закладів загальної середньої освіти району.
Засідання відкрила методист РМК відділу освіти Інна Сергіївна Рожко. У своїй промові вона окреслила підсумки участі юних науковців Миргородщини у І та ІІ етапах Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України та розповіла про вимоги щодо написання наукової роботи.
Призери ІІ етапу конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України Ростовська Катерина, учениця 11 класу Декабристівського навчально-виховного комплексу та Щемур Ельвіра, учениця 11 класу Петрівцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів провели майстер-клас по захисту науково-дослідницьких робіт у секціях українська література та етнологія.
З інформацією про деякі аспекти захисту роботи у ІІ етапі конкурсу перед присутніми виступила Щемур Ельвіра.
По закінченню наради-семінару було підбито підсумки й прийнято відповідні рекомендації.



Немає коментарів:

Дописати коментар