середа, 28 лютого 2018 р.


Районний семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи
23 лютого 2018 року на базі опорного навчального закладу «Хомутецька загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Миргородської районної ради Полтавської області» відбувся семінар-практикум «Актуальні аспекти діяльності шкільних методичних об’єднань».

Аршинова Валентина Михайлівна, директор закладу, привітала учасників заходу  та побажала плідної роботи.
Розпочали роботу з ранкової зустрічі «Портрет по колу», яку провела Перетята Валентина Василівна, заступник директора з навчально-виховної роботи. Було наголошено на важливость їх проведення  у навчально-виховному процесі початкової школи.
Рожко Інна Сергіївна, в.о. завідувача РМК ознайомила усіх присутніх із планом роботи семінару. Вона презентувала збірник методичних рекомендацій «Методичні об’єднання – форма науково-методичної роботи», у якому зібрані матеріали, що стануть у нагоді заступникам для організації роботи шкільних методичних об’єднань.
Директор Миргородського міськрайонного центру зайнятості, Соломаха Ірина Іванівна та начальник відділу активної підтримки безробітних Чухій Юрій Анатолійович, звернулися із пропозицією провести інформаційно-роз’яснювальні заходи у загальноосвітніх навчальних закладах району, здійснити профдіагностичне обстеження учнів випускних класів із використанням психологічних методик та надання профконсультаційної допомоги у виборі майбутньої професії.
Семінар-практикум цілком відповідав своїй назві, адже заступники відвідали урок природознавства у 3 класі, який провела Політько Олена Іванівна та засідання методичного об’єднання учителів початкових класів. Було проведено самоаналіз та аналіз уроку. Окремі учасники отримали завдання до наступного засідання.
На завершення учителі початкових класів Рубан Оксана Миколаївна та Решітько Світлана Олексіївна провели майстер-клас «Технологія латерального мислення Едварда де Боно. Метод шести мислячих капелюхів».
Семінар досяг мети – був успішним, емоційним, неординарним та творчим. Приємним сюрпризом для гостей стали «золоті рибки», які виготовили учнів закладу разом із керівником гуртка «Природа і фантазія» Гришко Вірою Борисівною.










Немає коментарів:

Дописати коментар