понеділок, 13 лютого 2017 р.

         Змагання веселих та найкмітливіших


         7 лютого 2017 року відбувся районний етап обласного конкурсу-огляду команд КВН по темі «Шкільні традиції». Учасниками були команди: «Шок» Дібрівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, «Красавчики» Петрівцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, «Тамада» Кибинської ЗОШ І-ІІІ ступенів та «Шалені діти» Зуївцівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

         Відповідно до Положення про проведення обласного огляду-конкурсу команд КВН учням пропонувалися такі випробування:
І конкурс – «Візитка»;
ІІ конкурс – «Тріатлон»;
ІІІ конкурс – конкурс капітанів на тему: «Традиції моєї школи, які постійно порушуються»;
ІV конкурс – домашнє завдання на тему: «Шкільні традиції»
         Новинкою сезону був конкурс для капітанів. Від Олексієнка Івана, Марченка Влада, Леонтьєвої Жанни та Лесик Марини члени журі дізналися про традиції, які порушуються в їхніх навчальних закладах.
         Гучними оплесками зустрічали вболівальники кожну команду.
Роботу членів журі очолювала Голіненко Лариса Іванівна, художній керівник районного будинку культури, яка подякувала всім учасникам та підвела підсумки участі команд у районному конкурсі-огляді.
Найкращими були дві команди: «Шок» (Дібрівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та «Тамада» (Кибинська ЗОШ І-ІІІ ступенів), адже різниця між балами була зовсім незначна.

         Дякуємо за участь командам «Шалені діти» (Зуївцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та «Красавчики» (Петрівцівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) за участь у районному конкурсі-огляді, а також усім педагогам за підтримку та сприяння розвитку творчих здібностей школярів.







Немає коментарів:

Дописати коментар