четвер, 1 грудня 2016 р.

Свято вшанування учасників і переможців конкурсу «Учитель року»
Щорічний конкурс педагогічної майстерності – одна із яскравих подій у освітянській галузі Миргородського району. Його проведення допомагає краще зрозуміти й усвідомити значимість ролі вчителя у житті країни та систематизувати надбання щоденної праці кращих педагогів, зробити крок на шляху до педагогічної майстерності.

У цьому році свої професійні уміння,майстерність і творчі здобутки представили на розгляд районного журі 19 педагогів району в таких номінаціях: «Біологія», «Початкова освіта», «Інформатика», «Музичне мистецтво».
Відповідно до кожної номінації працювали члени фахового журі, до якого ввійшли лауреати, переможці обласного туру конкурсу «Учитель року» та найдосвідченіші учителі району.
Районний конкурс «Учитель року» проводився у два етапи: відбірковий (заочний) – розгляд матеріалів конкурсантів, другий етап конкурс (очний) почався з проведення уроків не в своїй школі й не зі своїм класом, під час яких конкурсанти продемонстрували високу фахову майстерність, знання та володіння сучасними інноваційними технологіями. Майстер-класи «Я роблю це так» продемонстрували розуміння вчителями нових ідей, теорій, відповідність вибраної ними теми вимогам шкільної програми.
На заключному етапі на конкурсантів чекало ще одне випробування – презентація власного досвіду.
Із вітальним словом до учасників звернулася директор Департаменту освіти і науки обласної державної адміністрації Харченко Олена Вікторівна.

На  святі також були присутні представники місцевої влади, які ніколи не стоять осторонь освітянських проблем, уміють цінувати нелегку вчительську працю та постійно сприяють упровадженню будь-яких інноваційних проектів. Це голова районної державної адміністрації Коваленко Юрій Миколайович, голова районної ради Яринич Леонід Миколайович та заступник голови районної державної адміністрації Гуржій Олександр Васильович.

За рішенням журі районного конкурсу «Учитель року» переможцями стали:
-                     у номінації «Початкова освіта» - Скубій Любов Сергіївна, учитель Кибинської ЗОШ І-ІІІ ступенів»;
-                     у номінації «Біологія» - Шаркий Геннадій Анатолійович, учитель Зубівського навчально-виховного комплексу;
-                     у номінації «Інформатика» - Руденко Анна Сергіївна, учитель Біликівського навчально-виховного комплексу;
-                     у номінації «Музичне мистецтво» - Радченко Світлана Іванівна, учитель Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Із вітальними словами до учасників свята звернулися головний спеціаліст відділу освіти Володимир Петрович Дорогань та голова районної організації профспілки працівників освіти і науки України Людмила Іванівна Омельченко. Вони подякували найкращим педагогам району за сумлінну працю, високий професіоналізм, неповторність та творчу наснагу. Висловили свої сподівання, що учасники конкурсу не зупинятимуться на досягнутому, а ще неодноразово проявлять себе в таких та інших освітянських конкурсах.
 Ведучими цього свята були Добряк Ірина Вікторівна, учитель англійської мови Хомутецької ЗОШ І-ІІІ ступенів та Семеренко Наталія Олександрівна, учитель української мови та літератури Зубівського навчально-виховного комплексу. Веселий настрій протягом всього свята підтримували Сергій Іванович Вітенко, педагог-організатор Гаркушинської СШ І-ІІІ ступенів, Андрій Лях, учень 9 класу Декабристівського навчально-виховного комплексу, Тетяна Шульга, учениця 11 класу Попівської ЗОШ І-ІІІ ступенів та ансамбль «Камертон» Трудолюбівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.
Лауреати та переможці конкурсу отримали грамоти та грошові винагороди від відділу освіти та профспілки району.


 
 



Немає коментарів:

Дописати коментар