пʼятниця, 2 грудня 2016 р.

Семінар-практикум учителів хімії
30 листопада 2016 року згідно річного плану роботи Миргородського районного методичного кабінету на базі Черкащанського навчально-виховного комплексу відбувся районний семінар-практикум для вчителів хімії району на тему «Використання нестандартних методів навчання на уроках хімії».

Учасників семінару привітали учнівський та педагогічний колектив, запросивши 15 педагогів району до плідної співпраці.
Директор навчально-виховного комплексу Тетяна Михайлівна Базя,презентувала гостям діяльність навчального закладу та роботи учителя хімії Оксана Віталіївни Української.
Під час семінару присутні відвідали відкритий урок хімії у 9 класі по узагальненню та систематизації знань, під час якого було продемонстроване використання інтерактивних технологій по темі «Розчини». У ході уроку використовувалися різні форми та методи.
Леунова Анастасія, учениця 9 класу презентувала проект по насичених розчинах «Зимові етюди», а Рожко Анна, майстерно продемонструвала відео по вирощуванню кристалів. Дані проекти виконані в домашніх умовах.
Учні та вихованці дошкільного підрозділу даного навчально-виховного комплексу представили учасникам семінару виховний захід «Хімія та мода», який підготувала та майстерно провела Оксана Віталіївна Українська.
Кожен учасник заходу отримав диск з матеріалами семінару-практикуму та рекомендації.

Присутні відмітили ефективність зібрання, подякували за корисну інформацію, яку вони планують використовувати у своїй педагогічній діяльності.







Немає коментарів:

Дописати коментар