вівторок, 29 листопада 2016 р.

Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

Якщо хочеш стати успішним –
дотримуйсь золотого правила:
розум – у голові, щирість – у серці,
здоров’я – у тілі!!!


18 листопада 2016 року на базі Попівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов семінар-практикум заступників директорів із навчально-виховної роботи на тему «Формування лідерських якостей у навчально-виховному процесі громадсько-активної школи».
Семінар розпочався конференцією, де присутні слухали виступ Рожко Інни Сергіївни, в.о. завідувача РМК «Нова школа – простір освітніх можливостей».
Своїм досвідом із учасниками заходу ділилися Зубковський Євген Григорович, директор школи та Губанова Ірина Василівна, заступник директора з навчально-виховної роботи.
Євген Григорович презентував майстер-клас по складанню розкладу занять за допомогою програми «Курс».
Ірина Василівна ознайомила з методикою створення табеля на заробітну плату, узагальнення та аналіз даних результатів навчального процесу в табличному процесі Excel.
Зустріч була наповнена цікавим урокам біології з використанням інтерактивних методів «Кровообіг та лімфообіг» у 9 класі (Золотар Т.М.), майстер-класом по деревообробництву «Громада як ресурс для навчання» (Гончаренко Н.І., Гончаренко І.М.), гуртковим заняттям з паурліфтингу «Забезпечення індивідуального прогресу та особистого розвитку в позаурочний час» (Пересадило М.В.).
Завершив семінар поетичний виступ колишнього заступника директора з навчально-виховної роботи Сухомлин Катерини Іванівни, яка перебуває на заслуженому відпочинку, але душею й серцем живе у школі.
    По завершенню семінару-практикуму учасники отримали методичні рекомендації з даної теми.
    Хочеться побажати всім організаторам та учасникам семінару творчих успіхів, взаємоповаги та взаєморозуміння, здібних учнів та вдячних батьків.



Немає коментарів:

Дописати коментар