пʼятниця, 5 лютого 2016 р.

Інструктивно-методична нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи навчальних закладів району

3 лютого 2016 року відбулася інструктивно-методична нарада заступників директорів з навчально-виховної роботи навчальних закладів району.
Головний спеціаліст відділу освіти В.П.Дорогань, висвітлив питання організації навчально-виховного процесу у ІІ семестрі 2015-2016 н.р.
 З роз’ясненням організації та підготовки випускників до ЗНО виступила  Довга С.О.
Красюк Л.М., обговорила питання про підготовку до проведення військово-польових зборів для учнів 11 класів.
Секретар атестаційної комісії відділу освіти Тимошенко М.О., акцентувала увагу на основних аспектах організації та проведення атестації педагогічних працівників у 2015-2016 н.р.
Рожко І.С., наголосила на чіткому дотриманні «Інструкції з ведення класного журналу учнів 5-11(12)-х класів загальноосвітніх навчальних закладів» та ознайомила з графіком проведення спільних заходів на лютий місяць.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Черкащанського НВК Пащевська Л.В., поділилася елементами сучасних педагогічних технологій та новинками після проходження курсової підготовки у Полтавського обласному інституті післядипломної педагогічної освіти імені М.В.Остроградського. Людмила Віталіївна для своїх колег виготовила інформаційні буклети.


Немає коментарів:

Дописати коментар