четвер, 11 лютого 2016 р.


Хвиля безпечного Інтернету – 2016
     Кожного року,  в  другий вівторок лютого,  відзначається Міжнародний День безпечного Інтернету.
В рамках Всесвітнього дня безпечного Інтернету,  9 лютого 2016 року, Інститут модернізації змісту освіти МОН України ініціював Всеукраїнську акцію «Хвиля безпечного Інтернету – 2016». Метою проведення заходу є зменшення негативного впливу небажаної інформаційної продукції, шляхом покращення обізнаності дітей та учнівської молоді з питань безпечного Інтернету.
Акція проходить  в два етапи: перший етап – з 9 по 12 лютого 2016 року до 15.00 – проходження навчальної гри та отримання сертифікату. Другий етап – з 13 по 16 лютого 2016 року до 12.00 – інтернет-голосування. Завдання учнів пройти  навчальну гру, по закінченню якої кожен з учасників отримує сертифікат, який засвідчує, що учень став обізнаним фахівцем з Інтернет-безпеки. Перший учень з кожної «хвилі» одного закладу, який найшвидше впорається із завданнями гри, робить власне креативне фото-«селфі» з сертифікатом та розміщує його у події в соцмережі Facebook. П’ять учасників акції, чиє фото отримає найбільшу кількість «вподобань» з 13 по 16 лютого 2016 року до 12.00, отримають заохочувальні призи від Української антивірусної компанії Zillya!
       У Великосорочинській ЗОШ І-ІІІ ступенів 9 лютого  відбулася  перша хвиля в якій взяли участь учні 9-го та 10-А класів. Незважаючи на всі негаразди,  які були під час  гри  та при спробі отримати сертифікат все таки є переможці
"Першої хвилі" - Кучеренко Володимир, учень 10-А класу, який отримав сертифікат "Веб-серфер". Чобітько Дарія, учениця 10-А пройшла тест другою та отримала сертифікат "Стажер".
      Акція ще не закінчилася,  тому надіємося, що пройде і друга хвиля, і третя, і обов'язково будуть ще переможці!






Немає коментарів:

Дописати коментар