четвер, 7 лютого 2019 р.


Хочу жити в якісному світі

Такою була тема майстер-класу, проведеного 6 лютого 2019 року за ініціативи районного методичного кабінету шляхом залучення працівників Полтавського університету економіки і торгівлі. Для участі в заході були запрошені вчителі основ здоров’я та учні району (усього 111 дітей).
Проблема харчування школярів є досить актуальною, адже значна кількість українців хворіє через приховування чи завуальовування шкідливих складових харчових продуктів – фактично споживач не володіє інформацією про справжній склад продукту, що є порушенням його прав. Вирішення цього питання не потребує значних коштів та часу, але має визначальний вплив на здоров’я всього населення України. У цьому і переконалися всі присутні.
З вітальним словом до учасників заходу звернулася Інна Сергіївна Рожко, методист РМК.
Викладачі Полтавського університету економіки і торгівлі Ткаченко Аліна Сергіївна, кандидат технічних наук, декан факультету товарознавства, торгівлі та маркетингу, Гнітій Надія Володимирівна, старший викладач кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи та Кириченко Олена Василівна, старший викладач кафедри товарознавства, біотехнології, експертизи та митної справи цікаво, змістовно та майстерно ознайомили із особливостями маркування, навчили як в домашніх умовах досліджувати продукти на наявність барвників та крохмалю та розкрили секрети вибору миючих засобів.
Учасники заходу висловлюють величезну вдячність за проведення майстер-класу, який надав поштовх до роздумів щодо здорового харчування та свідомого ставлення до власного здоров’я.











Немає коментарів:

Дописати коментар