четвер, 27 грудня 2018 р.



Презентація посібника для вчителя «Розробки уроків із біології. 7 клас»

20 грудня 2018 року на базі відділу освіти відбулася презентація посібника для вчителя «Розробки уроків із біології. 7 клас» та розширене засідання членів творчої групи вчителів біології району. Захід відкрили Дід мороз (Кононенко О.О.), Снігуронька (Зосенко Л.Д.) та чорт (Хазай Н.В.). Вони привітали усіх присутніх зі святами, що наближаються та подарували святкові подарунки.
Калантай Надія Вікторівна, керівник творчої групи, у формі відеофільму презентувала роботу та досягнення творчої групи за два роки її існування. Вона нагадала, що у 2017 році видано друком методичний посібник «Використання інтерактивних технологій на уроках біології», який містив теоретичні матеріали. Надія Вікторівна наголосила на тому, що посібник, який видано цього року містить плани-конспекти уроків біології для 7 класу. У ньому наведено розробки лабораторних, практичних та контрольних робіт, які передбачені чинною програмою.
Практична частина заходу передбачала виконання учасниками ряду завдань, а саме: розгадування ребусів, розв’язання кросвордів, складання пазлів. Учителі грали в гру «Біоеліас» та «Хто я?», а на завершення кожна група створила колаж «Формула щастя».
Члени творчої групи подарували своїм колегам методичний посібник «Використання інтерактивних технологій на уроках біології» та побажали здоров’я, злагоди та творчих злетів.
Розширене засідання членів творчої групи вчителів біології району завершилося смачним тортом від Миколая.










Немає коментарів:

Дописати коментар