пʼятниця, 8 грудня 2017 р.

Семінар-практикум учителів хімії
29 листопада 2017 року згідно річного плану роботи Миргородського районного методичного кабінету на базі Попівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся районний семінар-практикум для вчителів хімії району на тему «Використання наочності й технічних засобів навчання на уроках хімії».

Мірніченко Наталія Григорівна, заступник директора з виховної роботи, для учасників семінару провела тренінг «Знайомство», а Горчаренко Наталія Іванівна, учитель трудового навчання, майстер-клас «Акватипія». Усі вчителі створивши власні «шедеври» з позитивним настроєм розпочали плідну роботу.
Під час семінару присутні відвідали відкритий урок у 9 класі по узагальненню та систематизації знань з теми «Розчини». Олександр Миколайович Подоляка, учитель хімії, широко практикує використання технічних засобів навчання та проведення експериментальних дослідів.
Цікаво та жваво пройшов брейн-ринг «Чи знаєте ви хімію?» для учнів 9-11 класів, під час якого учні смакували різноманітним варенням, чаєм та й просто дізналися багато цікавих історій, зокрема, роль пива в історії хімії.
Присутні відмітили ефективність зібрання, подякували за корисну інформацію, яку вони планують використовувати у своїй педагогічній діяльності.






Немає коментарів:

Дописати коментар