понеділок, 27 березня 2017 р.


Семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи

Школа не повинна вносити різкого перелому в життя дитини.
Нехай, ставши учнем, дитина продовжує роботи сьогодні те, що робила вчора.
Нехай нове з’являється в її житті поступово і не збентежує лавиною переживань.
В.О.Сухомлинський


17 березня 2017 року на базі Ромоданівської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов семінар-практикум заступників директорів із навчально-виховної роботи на тему «Забезпечення наступності між дошкільною, початковою та середньою ланками освіти».
Відкрила семінар та ознайомила учасників з його програмою Рожко Інна Сергіївна, в.о. завідувача РМК.
Яріш Катерина Сергіївна, завідувач ПМПК, ознайомила присутніх з організацією індивідуального навчання для дітей з особливими освітніми потребами.
Гурина Вікторія Михайлівна, методист РМК, презентувала практикум із ведення ділової документації у закладах освіти.
У практичній частині учасники ознайомилися з питанням готовності дитини до школи, забезпечення ефективного послідовного розвитку дитини, її успішного виховання та навчання, яке підготувала вихователь ясел-садка «Волошка» Ірина Володимирівна Бугаєнко.
Особливості реалізації принципів наступності у вивченні української мови шляхом реалізації навчальних програм продемонстрували у вигляді фрагментів уроків Лариса Віталіївна Бабаджанова, класовод 1 класу, Тетяна Савівна Гребінник, класовод 4 класу та Галина Василівна Городинська, учитель української мови та літератури.
Коваленко Надія Владиславівна, заступник директора з навчально-виховної роботи та учнівський колектив навчального закладу продемонстрували наступність у навчанні як засіб створення комфортних умов для розвитку особистості школяра.
         По завершенню семінару-практикуму учасники отримали методичні рекомендації з даної теми.
         Хочеться побажати всім організаторам та учасникам семінару творчих успіхів, взаємоповаги та взаєморозуміння, здібних учнів та вдячних батьків.











Немає коментарів:

Дописати коментар