четвер, 20 лютого 2020 р.



Нові формати природничої науки в Україні

         18 лютого 2020 року на базі Великосорочинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Великосорочинської сільської ради Миргородського району Полтавської області відбувся міні-тренінг для вчителів біології, основ здоров’я та початкових класів «Нові формати природничої освіти в Україні: мульти, інтерактиви, домашні експерименти». Даний захід сприяє підвищенню професійної компетентності вчителя та удосконалення своєї особистості як фахівця.
Борохович Петро Миколайович, директор навчального закладу представив          Вікторію Круглову, співорганізаторку просвітницького проєкту «Мандрівна наука», провідну редакторку видавництва «Ранок» та Сергія Биченка, просвітника, поціновувач STEM-освіти.
         Пані Вікторія розповіла про те, як уцікавити навчання в школі та презентувала британський проєкт E-BUG, засновником якого є Міністерство охорони здоров’я і соціальної політики Великої Британії. Даний проєкт присвячений мікробіології, інфекціям, антибіотикам, щепленням.
         Пан Сергій дивував учительську та учнівську аудиторію власноруч зробленими науковими експонатами, серед яких можна було побачити тести-роздруківки з психології й математики, дерев’яні логічні іграшки, геометричні фігури, зроблені з кульок, колючий стілець із трьома з половиною тисячами шурупів на поверхні. Особливу увагу присутніх привернули смугасте дзеркало, філологічні міні-квести, експонати «Метод шифрування Леонардо да Вінчі» та «Зав’яжи шнурки за допомогою плоскогубців».
         Відділ освіти Миргородської районної державної адміністрації та відділ освіти, культури, молоді та спорту виконавчого комітету Великосорочинської сільської ради висловлюють слова щирої вдячності за отримані емоції та можливість доторкнутися до науки.
 























Немає коментарів:

Дописати коментар