пʼятниця, 31 серпня 2018 р.


Відбулися інструктивно-методичні наради до початку нового 2018-2019 навчального року

         З метою організаційно-методичного забезпечення якісної підготовки педагогічних працівників району до початку нового 2018-2019 навчального року 30 серпня 2018 року методистом районного методичного кабінету, Рожко І.С., проведено інструктивно-методичні наради «Про особливості організації освітнього процесу з біології, хімії, екології основ здоров’я та природознавства у закладах загальної середньої освіти у 2018-2019 н.р.» та «Особливості організації навчального процесу з географії та економіки у 2018-2019 н.р.».
         Учасники наради активно обговорили завдання природничої галузі у контексті розбудови Нової української школи, Методичні рекомендації МОН України та Полтавського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти ім. М.В.Остроградського щодо організації освітнього процесу на заняттях предметів природничого спрямування. Звернули увагу на нормативно-правове та програмно-методичне забезпечення викладання даних предметів, планування та нові акценти у змісті біологічної, хімічної та географічної освіти
         Не залишилися поза увагою й робочі питання: курси підвищення кваліфікації, підготовка учнів до інтелектуальних змагань та конкурсів, фахові видання тощо.

Немає коментарів:

Дописати коментар