пʼятниця, 1 червня 2018 р.


Районний семінар-практикум заступників директорів з навчально-виховної роботи та відповідальних за організацію роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладі

30 травня 2018 року на базі Дібрівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів розпочався цикл заходів з охорони праці семінаром-практикумом «Порядок розслідування нещасних випадків у закладах загальної середньої освіти».
Гуржій Лариса Олександрівна, директор закладу, привітала учасників семінару та побажала плідної роботи.
Іванченко Ірина Юріївна, завідувач РМК, ознайомила присутніх із планом роботи семінару.
Рожко Інна Сергіївна, методист РМК провела вхідне тестування з охорони праці та представила рубрику «Дзвінок до інспектора з охорони праці».
Теоретичну частину провів Кудренко Юрій Борисович, інженер з охорони праці, прочитавши лекцію «Порядок розслідування нещасних випадків».
Логічним завершення лекції стала ділова гра, де кожен відчув себе учасником розслідування нещасного випадку.
Родзинкою семінару-практикуму став квест «Безпечне життя – справа кожного», який підготувала Ольга Олександрівна Панченко-Криклива, заступник директора з навчально-виховної роботи. Учасники успішно справилися із завданнями, які очікували їх на станціях. Переможці отримали найцінніші подарунки, які необхідні при веденні питань з охорони праці у навчальному закладі, а саме, валеріану.
При підведенні підсумків присутні висловили свої найприємніші враження від даного заходу, наголосивши на тому, що це зібрання було не лише корисним, а й цікавим та яскравим.
Робота у даному напрямку продовжуватиметься. Так, у серпні запланована нарада з питань щодо ведення документації відповідальними за організацію роботи з охорони праці та безпеки життєдіяльності в закладах загальної середньої освіти району.

















Немає коментарів:

Дописати коментар