вівторок, 24 квітня 2018 р.


Вимоги до сучасного уроку біології
20 квітня 2018 року на базі опорного навчального закладу «Хомутецька  загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Миргородської районної ради Полтавської області» відбувся семінар-практикум для учителів біології «Вимоги до сучасного уроку біології». Учасниками заходу стали педагоги з 14 загальноосвітніх навчальних закладів району.

На початку семінару учасників привітала Перетята Валентина Василівна, заступник директора з навчально-виховної роботи.
У теоретичній частині семінару Рожко Інна Сергіївна, методист районного методичного кабінету відділу освіти, познайомила присутніх із вимогами до сучасного уроку біології.
Тулинська Любов Вікторівна, учитель біології, провела урок у 7 класі «Поведінка тварин», у ході проведення якого учні записували етограму спостерігаючи за поведінкою ахатинів.
Рожко Інна Сергіївна поділилася знаннями здобутими під час впровадження українсько-фінського проекту «Змінитися за 7 днів» у Трудолюбівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів. Учасники семінару створювали  та виліплювали ланцюги живлення, розв’язували логічні задачі, брали участь в іграх.
З метою забезпечення творчої активності педагогів, сприяння впровадженню інноваційної діяльності, розвитку професійної компетентності та творчого мислення Інна Сергіївна ознайомила учасників семінару з технологією створення лепбуків.  Було виготовлено чотири тематичні папки за темами: «Ендокринні залози людини», «Біоритми людини», «Тварини Червоної книги України», «Запліднення та ембріональний розвиток».
Учасники поділилися враженнями від семінару,висловили свої  думки щодо питань, які потребують розгляду на наступних зустрічах.




















Немає коментарів:

Дописати коментар