понеділок, 13 листопада 2017 р.

Епізодичний семінар-практикум учителів основ здоров’я
10 листопада 2017 року для учителів основ здоров’я  проведено епізодичний семінар-практикум «Використання тренінгових вправ та технологій на уроках основ здоров’я» на базі Клюшниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Гриценко Людмила Олександрівна, директор Клюшниківської ЗОШ І-ІІІ ступенів, ознайомила присутніх із досягненнями педагогічного колективу та учнів за останні навчальні роки.
Рожко Інна Сергіївна, в.о. завідувача РМК розпочала роботу семінару з нагородження грамотами відділу освіти за активну участь у підготовці та проведенні обласного наукового-практичного семінару «Запровадження здоров'язберігаючих технологій як один із напрямків виховання здорової особистості» Рудич Оксани Олександрівни (Комишнянська ЗОШ І-ІІІ ступенів), Гордієнко Юлії Олександрівни (Ромоданівська ЗОШ І-ІІІ ступенів) та Калантай Надії Вікторівни (Клюшниківська ЗОШ І-ІІІ ступенів). Вони отримали навчально-методичний комплект «Вчимося жити разом» з розвитку життєвих навичок та надання психосоціальної допомоги дітям, підліткам та родинам, що постраждали внаслідок конфлікту в Україні.
У практичній частині учасники семінару відвідали урок Надії Вікторівни у 7 класі «Побутова безпека».
Неабиякий інтерес присутніх викликав тренінг «Психологічне здоров’я вчителя», який провела завідувач ПМПК Яріш Катерина Сергіївна.
Захопив і вразив усіх присутніх майстер-клас від Калантай Надії Вікторівни «Панно із монет «Грошове дерево».
         По завершенню епізодичного семінару-практикуму учасники отримали методичні рекомендації з даної теми.

         Хочеться побажати всім організаторам та учасникам семінару творчих успіхів, взаємоповаги та взаєморозуміння, здібних учнів та вдячних батьків.









Немає коментарів:

Дописати коментар